WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lichtjesmarkt Ankeveen
Ankeveen, zo 19 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 22 december 2017 van 18:00 – 21:00 uur wordt in Ankeveen voor de derde keer de Lichtjesmarkt gehouden. Een kraam huren kan nog.

persbericht

Derde Lichtjesmarkt van Ankeveen

Nog 46 dagen te gaan naar 2018. Het afgelopen jaar lijkt wel voorbij gevlogen. De klok staat alweer op de wintertijd, de winterjas kan aan en de winterbanden onder de auto. Maar in deze komende periode van donkere dagen staan ook weer veel gezellige en feestelijke momenten voor de deur.

Een daarvan is de Lichtjesmarkt. De Ankeveense variant op de traditionele Kerstmarkt is een schot in de roos gebleken. De voorgaande edities waren een groot succes met muziek, zang, dans, glühwein, veel lekkernijen, diverse marktondernemers met verschillende producten en een verassende publiekstrekker. Wat dat dit jaar zal zijn houden we nog even geheim. Het wordt in ieder geval weer een feestelijk festijn voor iedereen.

Als u dit event niet wilt missen blok dan 22 december 2017 van 18:00 – 21:00 uur in uw agenda.

Wilt u ook deelnemen aan deze markt  (met een hele kraam ad 30,00 euro – maar een ½ kraam ad 17,50 euro mag ook)? Heeft u als ondernemer of hobbyist een passend artikel dat u wilt verkopen op deze bijzondere markt? Neem dan contact op voor informatie en/of aanmelden met Stichting Bruisend Ankeveen via 035- 656 1507 of bruisendankeveen@gmail.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief