WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Viore: Kanker in het Gezin
Wijdemeren, do 9 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op maandag 13 november organiseert Viore samen met Borstkanker Vereniging Nederland, een bespreking van de film 'Maar jij hebt kanker'.

persbericht

Maar jij hebt kanker

Bespreking van de film ‘Maar jij hebt kanker’, over de impact van kanker op het gezin

Op maandag 13 november organiseert Viore, van 19.30 uur tot 21.00 uur, samen met Borstkanker Vereniging Nederland, een bespreking van de film ‘Maar jij hebt kanker’. Deze film gaat over de impact van kanker op het gezin.  De avond is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kanker in het gezin.

Kanker heb je niet alleen. Het heeft ook een grote impact op je naasten.
Een jonge vrouw pakte zelf de camera en filmde het proces van haar moeder met kanker. ‘Maar jij hebt kanker’ is een openhartig familieportret dat laat zien hoe iedereen in het gezin op zijn eigen manier met de ziekte om gaat, tijdens maar ook na de behandelingen.
Na het bekijken van de documentaire is er ruime tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan over de impact van kanker op het gezin.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar programma@viore.org of bellen naar 035-6853532. De toegang is gratis.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, opbouwen na kanker en kanker en werk. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief