WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
D66 nam het Voortouw
Nederhorst den Berg, di 7 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rob Koedijker is blij dat zijn partij het voortouw nam om een fusie met alleen Hilversum af te raden aan gedeputeerde Jack van der Hoek (D66).

Rob Koedijker is fractieassistent van D66 Wijdemeren.

ingezonden brief

Een fusie van Wijdemeren met Hilversum is volgens de voorstanders een heilig moeten. volgens mij is de scheidslijn ingegeven door het ondernemers adagium "hoe groter hoe beter "  dit is door de jaren heen maar al te vaak een gotspe gebleken . ik kan mij in mijn (lange) leven vele mislukkingen herinneren van fusies die niets anders inhielden dan de grootse koopt - neemt de kennis van de kleinste over en laat de kleinste dan na het uitmelken achter.
wat heeft dit te betekenen voor gemeentelijk fusies. eigenlijk niks anders dan blind het fusie dogma achterna lopen. zijn dat mijn persoonlijke woorden NEE lees het volgende bericht uit 2015 door Binnenlands Bestuur

gelukkig heeft de raad van Wijdemeren ingezien dat wij als inwoners van Wijdemeren ook een mening mogen hebben en een directe fusie met Hilversum alleen onder leiding van D66 met grote meerderheid besloten dat een directe fusie geen heilzame weg is.
nu nog even deze  boodschap in Haarlem laten doordringen

Rob Koedijker
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief