Loosdrecht, di 21 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Loosdrechtse American Football spelers van de Hilversum Hurricanes kwamen tekort tegen de Amsterdam Crusaders.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes komen flink tekort

Zondag 19 maart speelden de Hilversum Hurricanes tegen regerend landskampioen de Amsterdam Crusaders. Hoewel de Hurricanes hebben aangegeven voor niets minder dan de titel te gaan dit jaar, werden ze door de Amsterdammers flink wakker geschud.

De Amsterdammers, die met een aantal gecontracteerde Amerikanen speelden, kwamen scherper en slimmer voor de dag dan de Hurricanes. Vooral de aanval van de Hilversummers liet het afweten, pas diep in het tweede kwart kregen zij een eerste drive op gang. De Crusaders gingen een paar keer snel het veld over en liepen een onderschepping terug voor een touchdown, waardoor de ruststand op 0-20 kwam.

Na de rust veranderde het spelbeeld niet. De aftrap werd meteen teruggelopen door de Amsterdammers en wederom kon de aanval van Hilversum geen vuist maken. De verdediging kon de Crusaders enkele keren stoppen, maar de Amerikaanse quatreback was de Hilversummers te machtig, de eindstand kwam op 0-48. Een harde les voor de Hurricanes die drie weken hebben om zich voor te bereiden op de volgende wedstrijd, uit in Amsterdam wederom tegen de Crusaders.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.