WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorstellingsweek K.hoef
Kortenhoef, do 9 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De voorstellingsweek voor alle basisscholen in Kortenhoef is deze en volgende week.

ingezonden bericht

Voorstellingsweek Basisscholen Kortenhoef

Afgelopen dinsdag is de jaarlijkse voorstellingsweek begonnen. Gisteren was de tweede voorstelling, vandaag en volgende week vrijdag ook één.

In het kort een toelichting op welke klas wanneer naar wat mag kijken. (Ps Vlinder is in reprise, deze hebben we enkele jaren geleden ook al eens geboekt).


Foto: Victor viert Feest.

De IKC, de commissie bestaande uit ouders, die ieder jaar weer mooie voorstellingen selecteren voor de Antonius-, Curtevenne-, Joseph Lokin- en Regenboogschool, hebben ook dit jaar ze weer mooie voorstellingen gevonden. Hieronder staat of de voorstelling van invloed is op de locatie van het wegbrengen of afhalen van uw kind.

De voorstellingen:

  • Groep 1 en 2 gaan vrijdag 10 maart naar de Antoniusschool en gaan kijken naar de theatervoorstelling: Boer Boris om 11.00 uur.
  • Groep 3 en 4 gaan dinsdag 7 maart (13.30- 14.20 ) naar de Antoniusschool en kijken naar de dansvoorstelling: Victor viert feest.
  • Groep 5 en 6 gaan donderdag 9 maart naar de Antoniusschool (10.00- 11.00 ) en gaan kijken naar een muziekvoorstelling: De boomhut.
  • Groep 7 en 8 gaan vrijdag 17 maart naar de Antoniusschool (10.30) en gaan kijken naar een muziekvoorstelling: Vlinder, een meisje zonder naam.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief