WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hurricanes: Lastig Parket
Nieuw Loosdrecht, ma 29 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Hurricanes uit Loosdrecht hebben het zich onnodig lastig gemaakt zaterdagavond in de wedstrijd tegen de Leiden Lightning.

ingezonden bericht

Hurricanes brengen onnodig playoff plek in gevaar.

De Hurricanes hebben het zich onnodig lastig gemaakt zaterdagavond in de wedstrijd tegen de Leiden Lightning. Op eigen veld werd er verloren met 14-16. Na een sterke openingsdrive zetten de Hurricanes de wedstrijd vroeg naar eigen hand. Na een goede run van Mani Blijd kwamen de Hilversummers een touchdown voor; 7-0.

Het was vooral een wedstrijd geheerst door de verdediging. Zowel de verdediging van de Hurricanes als van de Leiden Lightning gaven weinig terrein toe, waardoor de ruststand niet verder kwam dan 7-0. Na drie kwarten gedomineerd te hebben, gaven de Hurricanes de wedstrijd in het laatste kwart helemaal weg.

Eerst werd de bal op de vierde down over de punter gesnapt wat resulteerde in een safety van 2 punten. Hierna wist Leiden tot twee keer toe een touchdown te scoren, door de lucht en over de grond. Hierdoor kwamen de Hurricanes snel op 7-16 achter. Met de tijd die resteerde wist quatreback  Maurice Tielen, zijn receiver Christiaan van der Meer nog te vinden voor een aansluiting met Leiden; 14-16. Er was echter geen tijd meer om de achterstand ongedaan te maken. 11 juni spelen de Hurricanes hun laatste competitiewedstrijd, thuis tegen de Arnhem Falcons. Deze moet gewonnen worden om alsnog een playoff plek veilig te stellen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief