WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cabaret Nigtevecht
Nederhorst den Berg, vr 26 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Opnieuw zijn het klinkende namen die het Nigtevechtse Gymtheater komend seizoen gaan bezoeken. Twee weken geleden startte de kaartverkoop.

persbericht

Cabaret Nigtevecht

Opnieuw zijn het klinkende namen die het Nigtevechtse Gymtheater komend seizoen gaan bezoeken. Twee weken geleden startte de kaartverkoop.

Eric van Sauers komt 23 september. Eric is vaste bespeler in Nigtevecht. Hij komt alweer voor de vijfde keer. Een meester-verteller, briljant en geestig als altijd. Ook Sandifort en Vrijdag zijn vaste bespelers. Ze zijn formidabele typeurs en meesterlijke zangers. Remko kwam als lid van het vermaarde trio De Vliegende Panters al naar Nigtevecht en Martine Sandifort kwam al met Alex Klaassen. Van De Volkskrant kregen zij een vijf sterren recensie. Ze komen 4 november.

Erik van Muiswinkel komt 3 december met De Oplossing naar Nigtevecht. Hij is een vakman,  imitator, charmant, talig en intelligent. Alex Ploeg komt 17 maart. Hij behoort tot de categorie nieuwe cabaretiers die hun kleinkunstwieg in Nigtevecht hebben staan en past daarmee moeiteloos in een rijtje illustere voorgangers als Jochem Myjer, Najib Amhali en Marc-Marie Huijbregts. Hij is nu al toegetreden tot het impresariaat van Youp van ‘t Hek. Het seizoen wordt 14 april afgesloten door Nederlands leukste comédienne Karin Bruers, ze komt samen met Nol Havens, bekend van VOF De Kunst en hits als ”Suzanne” en ”Eén kopje koffie”.

De succesvolle pont van Nederhorst den Berg naar Nigtevecht blijft gratis varen, speciaal voor het cabaret. Op de vernieuwde website www.cabaret-nigtevecht.nl staat alle informatie over de voorstellingen. Vanaf woensdag 18 mei is het nieuwe theaterprogramma te bekijken en kunnen voorstellingen besteld worden. Een passe partout voor alle voorstellingen kent een gereduceerde prijs van  € 89,- Telefonisch reserveren op 0294-252506. Ervaar ook de bijzondere sfeer van een avond cabaret in Nigtevecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief