WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstroute 's-Graveland 2017
's-Graveland, di 23 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 4 en 5 juni stellen de kunstenaars in 's-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen weer hun ateliers open voor de jaarlijkse Pinkster Kunstroute.

Update 23-5-16.57: Er was eerst abusivelijk een oud persbericht als input gebruikt. Dat is vervangen door de actuele gegevens.

persbericht

KUNSTROUTE ’S-GRAVELAND
1e en 2e PINKSTERDAG 4 en 5 juni 2017

In het prachtige waterrijke gebied rondom ’s-Graveland stellen 15 kunstenaars  hun Ateliers  open tijdens de Pinksterdagen. Het gevarieerde werk van de diverse kunstenaars is zeker weer een reden om de boeiende Kunstroute langs de Kunstenaars op uw programma te zetten.


Ingrid Jansen

In het verleden is de omgeving van ’s-Graveland, Ankeveen en Kortenhoef altijd een zeer inspirerende omgeving geweest. De Kortenhoefse School, voortgekomen uit de Haagse School is een begrip binnen de kunstgeschiedenis. Nog steeds wordt deze omgeving voor kunstenaars als een zeer inspirerende omgeving gezien. De combinatie van een prachtige omgeving en de ateliers maakt de route zeer uniek.


Rob Jacobs

Schilderijen in diverse technieken, maar er is ook veel keuze in keramiek, beeldhouwwerken , sieraden en fotografie. Er zijn kunstenaars die werken in opdracht, van portret tot landschap en van abstract tot toegepaste keramiek. U kunt de stijl van de kunstenaars herkennen bij de Overzichtstentoonstelling in de Oude School het Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk 145. De Kunstroute wordt gekenmerkt door vele bijzondere locaties in Kortenhoef, ‘s-Graveland en Ankeveen die u zullen verrassen met een ruime verscheidenheid aan kunst en is te starten vanaf iedere expositielocatie. Hoe u de route ook aflegt het is altijd weer een belevenis.


Yvonne de Boer

Er is een Kunstroutekaart te vinden op onze folder (overal verkrijgbaar) en op www.kunstroutesgraveland.nl  Alle exposanten van de kunstroute zijn te herkennen aan de driekleurige wimpels die buiten hangen. Alle locaties zijn open op 4 en 5 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

U wordt welkom geheten door:

Ingrid Jansen, Will Kellermann, Emma van der Meulen, Tony Beijdorff, Gea Lamme, beeldentuin de Zanderij, Johanna Kessler, José Walinga, Bert Bisperink, Rob Jacobs, Martien Beenen, Nico van der Wolk, Yvonne de Boer, Ria Berg en Maarten Vlam.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief