WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Brel en Brass in De Dillewijn
Ankeveen, za 20 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op Zondag 28 mei treedt de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem op in De Dillewijn in Ankeveen met muziek van Jacques Brel.

persbericht

"Brel & Brass" in Theater De Dillewijn

Brel & Brass is een project van de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel. In Theater De Dillewijn wordt dit op zondag 28 mei uitgevoerd in samenwerking met het blaasorkest van de Vriendschapskring!

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ gaat ze de samenwerking aan met de Vriendschapskring en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. Ze voert dit zeer uitzonderlijke project vele malen uit door heel België en Nederland en nu dus ook in theater de Dillewijn in Ankeveen!

In het voorprogramma speelt het orkest van de Vriendschapskring een instrumentaal programma, met populaire muziek uit dezelfde tijdsperiode als de muziek van Brel. Ook zult u dan al kennis maken met de bastrombonist Jos Jansen in een prachtig modern-klassiek Capriccio voor bastrombone en fanfare van Steven Verhelst. Daarna is het de beurt aan Van Hautem, die met het orkest de allermooiste liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore brengt.

Aanvang 15.30 uur. Toegang: € 18,00. Kaarten via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief