WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hurricanes: Geduld...
Loosdrecht, ma 19 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Hurricanes uit Loosdrecht moeten hun droom om Nederlands kampioen te worden nog met een jaar uitstellen na de wedstrijd tegen de Crusaders.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes moeten droom met een jaar uitstellen.

Dat het een zware opgave zou worden was bekend, maar vol goede moed trokken de Hurricanes richting Amsterdam om het in de play-offs op te nemen tegen de Crusaders. Meteen de eerste drive wisten de Amsterdammers al door de Hilversumse defensie te breken voor een touchdown.

Hilversum wist zelf de bal tot de 2 yard line van Amsterdam te brengen, maar wist het niet af te maken. De Crusaders wisten daarna een lange drive van meer dan 90 yards af te maken voor een touchdown. De Hurricanes kwamen tot een aantal goede aanvallende drives maar vergaten te scoren. Het geen de Crusaders niet na lieten, vlak voor rust, scoorde de Crusaders hun derde touchdown van de wedstrijd.

In de tweede helft keerde het wedstrijdbeeld. De Hurricanes wisten aanvallend terrein te winnen, terwijl de verdediging van de Hurricanes als een huis stond en niets meer weggaf. Zoals al vaker dit seizoen wisten de Hurricanes lange drives niet af te maken. Het resulteerde in het laatste kwart zelfs twee keer tot een onderschepping die terug werden gelopen voor een touchdown en tot de 2 yard line, wat een play later resulteerde in een touchdown.

Hiermee kwam de eindscore op 36-0. Harde (iets wat geflatteerde) cijfers, maar de Hurricanes moeten hun droom om Nederlands kampioen te worden nog met een jaar uitstellen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.