WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Beachtoernooi Loosdrecht
Nieuw Loosdrecht, dag 1 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het De Schakel-beachspektakel in Loosdrecht gaat op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni maar liefst voor de 33e keer van start.

persbericht

Loosdrecht staat klaar voor het 33e beachtoernooi

Het De Schakel-beachspektakel in Loosdrecht gaat op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni maar liefst voor de 33e keer van start.

Deelnemers vanuit de hele regio hebben zich weer in een record tempo aangemeld, waarmee 36 badmintonteams op de vrijdagavond en 56 volleybalteams op de zaterdag in een sportieve strijd zullen zijn gewikkeld, op de vrijdagmiddag vooraf gegaan door de jeugdteams.

De organisatie van LoVoC stort op het terrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht ruim 200 kubieke meter parelwit zand, waar op 5 velden door zo`n 400 sportieve deelnemers deze inmiddels meer dan traditionele beachstrijd gestreden wordt.

Naast deze sportieve acties zijn er ook nog andere activiteiten zoals luchtkussens voor de kinderen, stropdasvolley, sterke en verrassende muzikale ondersteuning, topcatering en een loterij met spectaculaire prijzen.

Het toernooi wordt op zaterdagmiddag afgesloten met de prijsuitreiking door de wethouder sportzaken en een geweldig liveoptreden van een bekende Nederlandstalige zanger.

Informatie en programma: zie www.loosdrechtbeach.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief