WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vrije Kavels Verkocht
Nederhorst den Berg, ma 30 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Donderdag hebben de eerste kopers van vrije kavels in de nieuwbouwwijk NederVecht in Nederhorst den Berg hun handtekening gezet onder het koopcontract.

persbericht

Eerste koopcontracten kavels NederVecht getekend

De vrije kavels in de nieuwe wijk NederVecht in Nederhorst den Berg zijn in trek. Donderdag 26 januari jl. hebben de eerste kopers hun handtekening gezet onder het koopcontract. Het gaat om Mark en Sharon Fikkers en Niels en Mariken Sneyers.

De verkoop gaat momenteel hard: parallel aan de Vecht zijn nog slechts drie vrije kavels beschikbaar. Wellicht komt er langs het Boezemkanaal ook nog een kavel beschikbaar. Alle andere kavels zijn verkocht, gereserveerd of onder optie. Een aantal optanten heeft al een omgevingsvergunning ingediend.

Kennismakingsavond

In de kantine van VV Nederhorst was maandag 23 januari een kennismakingsavond. Op deze avond konden de (mogelijk) toekomstige bewoners alvast met elkaar kennismaken. Daarbij was ook wethouder Betske van Henten aanwezig. De genodigden kregen bovendien informatie over de planning, de procedure en de stand van zaken. De Woon Advies Commissie (WAC) gaf aan beschikbaar te zijn voor gratis wooncomfortadvies.

Kavels

NederVecht ligt aan de zuidkant van Nederhorst den Berg, in een natuurrijke omgeving en vlakbij de Vecht. De 25 kavels variëren in grootte en ligging. De kopers kunnen hun huis naar eigen ontwerp realiseren of in gesprek gaan met een kavelbouwer. Er gelden geen welstandscriteria, alleen spelregels, met het bestemmingsplan en het wetboek als kader. NederVecht ligt op nog geen half uur van Amsterdam en Utrecht en op steenworp afstand van Hilversum.

Meer informatie: www.nedervecht-kavels.nl. E-mail: info@nedervecht-kavels.nl. Telefoon: (035) 655 94 21 (Projectleider Erik Blok) of (06) 15 60 29 61 (Suzanne van Harten, marketing en verkoop).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief