WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dementia App in Loosdrecht
Loosdrecht, ma 9 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 18 januari 2017  organiseert King Arthur Groep het 5e ZZP Zorg Café, deze keer in Loosdrecht (gemeente Wijdemeren).

persbericht

ZZP Zorg Café met als thema de dementia-App

Op 18 januari 2017  organiseert King Arthur Groep het 5e ZZP Zorg Café, deze keer in Loosdrecht (gemeente Wijdemeren) in het Kursus project Loosdrecht, 3-luik Acacialaan 2.

Gastspreker Pieter Hasenaar, ontwikkelde samen met zijn broer de dementia-App toen  hun moeder de diagnose dementie kreeg.  De app is gemaakt voor de mantelzorger(s) én zijn of haar naaste met dementie. Een logboek bijhouden, agenda beheer, beeldbellen, geheugenspelletjes en foto’s bekijken, met de app is het allemaal mogelijk. Familie en vrienden en zorgprofessionals hebben op een prettige manier contact en stemmen de zorg mét en rondom de persoon met dementie eenvoudig af.

De Gemeente Wijdemeren omarmde deze App en stelt deze gratis ter beschikking aan mantelzorgers van mensen met dementie. Pieter komt vertellen over het hoe en waarom van deze App en de App kan ook uitgeprobeerd worden.
De ZZP Zorg Café-bijeenkomst is bedoeld voor mensen die als zzp-er werken in de zorg en op zoek zijn naar een extra opdrachtgever en willen netwerken en voor wie een switch wil maken en als zzp-er in de zorg aan de slag wil. 

Noteer woensdagavond 18 januari in uw agenda en kom naar Loosdrecht. De avond start om 19:00 uur met inloop waarbij er kennisgemaakt kan worden. Om 19:30 vertelt Pieter Hasenaar over de dementia-App. Van 20:30 tot 21:30 is er gelegenheid om te netwerken en om de App uit te proberen. Aanmelden? Stuur een mail naar Info@kingarthurgroep.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief