WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Het aantal Views is Hoger
Loosdrecht, za 7 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Alette Zandbergen (DLP) reageert op het onderzoekje dat Cor Koster deed naar de videootjes van de lokale politiek.

ingezonden brief

Beste meneer Koster,

Na een lange dag op pad las ik uw bericht over “video als communicatiemiddel”. Leuk dat u deze ontwikkeling toejuicht. Echter, uw constatering gaat niet helemaal op. Gelukkig is ons bereik groter. Het aantal views ligt hoger. De weergave op Youtube is namelijk niet alles zeggend. Neem nu ons filmpje dat u aanhaalde over “welke arbeid ging vooraf” aan het plaatsen van onze teksten in de wei. U constateerde ca 30 views, dat liet ons Youtube-kanaal u zien.

Maar er is meer…

Het filmpje hadden we ook 2 x geplaatst op twitter. De eerste keer met het linkje naar Youtube, maar die tweet werd nauwelijks aangeklikt. Toen ik daarna vanaf mijn computer rechtstreeks het filmpje uploadde naar twitter ging het als een tierelier. Enkele honderden bekeken het filmpje en kwamen dus helemaal niet op Youtube terecht. Door rechtstreeks te uploaden naar twitter gaat onder de tweet al direct het filmpje lopen, dus aansprekender dan een tweet met url-linkje naar YouTube. Misschien zou dat ook via YouTube kunnen maar dat is mij nog niet gelukt.

Daarnaast hebben we het filmpje op Facebook gezet. Ook daar heb ik rechtstreeks vanaf mijn computer geupload, dus niet via YouTube. De teller loopt op Facebook inmiddels in de 4-cijfers. Tot slot stond hij ook in onze laatste nieuwsbrief en is daar vele malen bekeken. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor onze beeldige nieuwsbrief? Gewoon doen, kan zonder verplichtingen. Dit regelt u door hier te klikken.

Dus, maakt u zich geen zorgen. Het bereik is groter en groeit prima. Desalniettemin kunnen we ons erg goed vinden in uw oproep aan de politiek om (letterlijk) meer in beeld te brengen. U wordt op uw wenken bediend vandaag. Van afgelopen dag heb ik de beeldimpressie “Gevoed door inwoners” net af. Veel kijkplezier.

Hartelijke groet,

Alette Zandbergen
De Lokale Partij

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
video
DLP
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief