WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DB: Wat wil Pechtold?
Wijdemeren, do 23 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

DorpsBelangen wil hom of kuit van Alexander Pechtold. Wil D66 nu wel of geen fusie van Wijdemeren met Hilversum? Lokaal niet, provinciaal wel...

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

persbericht

DorpsBelangen wil duidelijkheid van Alexander Pechtold

DorpsBelangen streeft  in Wijdemeren naar duidelijkheid boven alles en zeker in de discussie over een dreigende fusie met Hilversum.  Wij vechten voor een zelfstandig Wijdemeren in een tijd waarin anderen ons een rad voor de ogen proberen te draaien.

Joost Boermans van D66 zegt dat hij via een referendum een fusie wil voorkomen. Maar zijn partij  denkt daar op provinciaal en landelijk niveau duidelijk anders over.

Welk D66-geluid moeten wij hier in Wijdemeren geloven?

D66-er Jack van der Hoek, gedeputeerde in Noord-Holland, werkt fanatiek aan een herindeling. Ook landelijk D66-kopstuk Alexander Pechtold heeft al vaker geroepen dat het aantal gemeenten moet worden gehalveerd. Zonder referendum overigens.

Wie verkondigt het D66-geluid?

Mag Boermans wel zo doorgaan van zijn eigen partij? Om daar achter te komen heeft DorpsBelangen D66-leider Alexander Pechtold uitgenodigd om in Wijdemeren uit te leggen hoe het werkelijk zit met zijn partij.
Wij willen dat hij tekst en uitleg geeft over de échte koers van D66 als het om fuseren van gemeenten gaat.
Want een fusie opleggen is uit den boze voor DorpsBelangen zeker als al meermalen is gebleken, dat de inwoners van Wijdemeren faliekant tegen het opgeven van de zelfstandigheid zijn.

De uitnodiging aan Alexander Pechtold is verstuurd, we zijn benieuwd naar de reactie van de Democraat.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief