WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boekpresentatie 'Hoezo Toevallig'
Kortenhoef, vr 17 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren werd het boek 'Hoezo Toevallig' van Ruut de Kloet gepresenteerd in de Oude School in Kortenhoef.

In het boek beschrijft Ruut de Kloet de bijzondere ervaringen van en met mensen die zij in haar langjarige natuurgeneeskundig therapeutische praktijk heeft mogen ontvangen. Van baby's tot pubers, jongeren, volwassenen, mannen en vrouwen met elk hun eigen specifieke problemen, waarmee ze niet altijd goed uit de voeten konden en die ze dwars zaten.


Klaar voor de signeersessie.

Problemen in de relationele sfeer met familie, vrienden vertalen zich meestal in lichamelijke klachten. Ze verstoren levens en geluk. soms lijken die verstoringen onbetekenend, maar dat zijn ze niet. Zeker voor de mensen die het aan gaat kunnen ze een probleem vormen waarvoor in de omgeving soms geen begrip bestaat. In haar praktijk komen Ruut en haar cliënten, nadat die Ruut vertrouwd maken met de problemen, samen tot, soms verrassende, oplossingen.


Het eerste boek, zojuist uitgepakt.

Ruut de Kloet uit Kortenhoef is één van Nederlands bekendste natuurkundig therapeuten. De afgelopen twee en dertig jaar hielp zij al vele jongeren en volwassen. In die contacten, met haar mensenkennis en oprechte belangstelling, hoorde zij veel mooie en ontroerende verhalen. Prachtige verhalen die zij bundelde in het boek Hoezo Toevallig.

Hoezo Toevallig ISBN 978-94-91535-78-9
Nederlandse Auteurs Uitgeverij (NAU)
Blaricum

bron
WWK
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief