WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Winkelen in Nederhorst
Nederhorst den Berg, vr 8 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Doe boodschappen in Nederhorst en maak kans op mooie prijzen! Uw kassabon van de Bergse winkel of horecagelegenheid is uw lot.

De middenstand in Nederhorst den Berg had het zwaar de afgelopen maanden vanwege alle werkzaamheden aan de weg en het riool. Een steuntje in de rug is daarom welkom.

persbericht

Decemberactie winkeliers Nederhorst den Berg

Doe boodschappen in Nederhorst en maak kans op mooie prijzen! In iedere winkel of horecagelegenheid kunt u uw kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in een speciale doos deponeren. Iedereen die iets koopt maakt kans. Uw kassabon is uw lotnummer.

Het prijzenpakket bestaat uit:

  • Twaalf keer een pakket  van 25 euro. Ieder pakket is samengesteld door een andere winkelier;
  • Een dinerbon voor 4 personen te besteden bij Het Spieghelhuys;
  • Een dinerbon voor 4 personen te besteden bij Golden Crown.

De actie duurt van 1 tot en met 31 december 2017. In de eerste week van januari  2018 vindt de trekking en prijsuitreiking plaats bij Brinkers Mode en Lingerie.

Positieve decemberactie

Klanten, horeca en winkeliers in Nederhorst den Berg hebben de afgelopen maanden veel hindernissen moeten nemen en geduld moeten hebben. Door de werkzaamheden aan riolering en renovatie waren verschillende zaken rondom het plein sinds half mei slecht bereikbaar. Nu alle hekken weg zijn, veel plekken opnieuw zijn bestraat, lantaarnpalen en bomen zijn geplaatst is het einde in zicht. Het eindresultaat verwachten we half februari 2018. Hoog tijd voor deze positieve decemberactie!

Deelnemende winkeliers en horeca

Deze zaken doen mee aan de decemberactie: Brasserie Het Spieghelhuys, Brinkers Mode en Lingerie, Passiflora Bloembinderij, Restaurant Golden Crown, Bakkerij De 7 Heerlijkheden, Cafetaria Happy Food, Apotheek Nederhorst, Kroon Tweewielers, Kapsalon La Papilotte, Slagerij Ton Vernooij, Bloemsierkunst Lydi en Albert Heijn.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief