WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Oranjerie wordt Bewoond
's-Graveland, vr 8 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren kregen 21 starters en 21 doorstromers de sleutel van hun nieuwe appartement in de Oranjerie in ’s-Graveland.

De Oranjerie is het project aan het Noordereinde in 's-Graveland op de plek waar Huize Brugchelen stond naast het voormalige gemeentehuis van 's-Graveland.

persbericht

Toewijzing Oranjerie zorgt voor doorstroming woningmarkt

Op donderdag 7 december krijgen 21 starters en 21 doorstromers de sleutel van hun nieuwe appartement in de Oranjerie in ’s-Graveland.

Woningcorporatie Gooi en Omstreken bouwde in de afgelopen periode aan het Noordereinde 42 betaalbare en energiezuinige twee- en driekamerappartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Starters en doorstromers uit Wijdemeren

Starters en doorstromers uit Ankeveen, ’s-Graveland en Kortenhoef kregen voorrang bij de toewijzing van de sociale huurwoningen. Wethouder Betske van Henten: “Ik ben erg blij dat het gelukt is om 21 starters uit ’s-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen een mooie woning op deze prachtige plek in onze gemeente te geven. Ook alle doorstromers komen uit Wijdemeren. In de 21 vrijgekomen woningen hopen we binnenkort jongeren en jonge gezinnen te kunnen huisvesten. Zo zorgen we voor beweging in dit segment van de woningmarkt en bevorderen we de leefbaarheid van onze kernen.”

Woningnet

De woningen die vrijkomen worden de komende tijd door de woningcorporaties aangeboden via Woningnet. Inschrijving bij Woningnet Gooi en Vechtstreek is noodzakelijk om op deze woningen te kunnen reageren.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief