WIJDEMEERSE WEBKRANT
ARHI en Lokale Pers
Wijdemeren, vr 1 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Twee links naar interessante filmpjes. Over de commissiebehandeling van de ARHI procedure in Haarlem en over de lokale pers. Voor de liefhebber.

Commissievergadering ARHI Haarlem

In Haarlem werd op 27 november (afgelopen maandag) met gedeputeerde Jack van der Hoek in de provinciale commissie gesproken over de ARHI procedure in onze regio. Het ging daarbij heel veel over de BEL gemeenten (Blaricum, Eemnes en Laren) die met Huizen een samenwerkingsverband aan willen gaan. Het ging erg weinig over Wijdemeren. Het verslag over het agendapunt 4.a.1, over de brief die gedeputeerde Jack van der Hoek naar de Gooise gemeenten stuurde, start op 1.11.50.

Dossier Bestuur Gooi en Vechtstreek

De lokale Pers

Op NPO2 werd een debat gevoerd over de lokale en regionale pers in combinatie met de persvoorlichters van de gemeente. NPO2 Politiek maakte daar een compilatie van 10 minuten van. In dat debat wat opvallende punten, zoals persberichten van gemeenten waarin niet alleen verteld wordt dat dit of dat gebeurd is, maar waarin ook in één subjectieve adem wordt gemeld hoe geweldig het is dat wethouder X, Y of Z die dekselse klus toch maar geklaard heeft.

bron
NH en NPO2
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief