WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66 bezoekt Kortenhoef
Kortenhoef, do 13 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 22 april a.s. wil D66 Wijdemeren de ontwikkelingen in Kortenhoef, Groenewoud, VLEK en plan Zuidsingel Fase 8 bezoeken.

Dossier Groenewoud

persbericht

Op Pad met D66 22 april as. Polder Kortenhoef

D66 Wijdemeren gaat de komende tijd vaker op pad om diverse locaties te bezoeken en met belanghebbende te spreken over projecten en thema’s.

Op zaterdag 22 april as. wil D66 Wijdemeren kennisnemen van de geplande ontwikkelingen in de polder van Kortenhoef: Plan Groenewoud, Plan VLEK (een plan van bewoners en eigenaren van de Emmaweg in Kortenhoef) en plan Zuidsingel Fase 8.

Het Plan Groenewoud komt voort uit de noodzaak van sanering van de voormalige stortplaats en bestaat uit watervilla’s om de sanering te kunnen financieren. Plan VLEK is een particulier project en een gevolg van de ontwikkeling van Groenewoud en ligt tussen plan Groenewoud en de Emmaweg in.

Beide projecten gaan uit van natuurverbetering en klimaat neutrale bouw. Het doel van project VLEK is tevens de verloedering achter het gebied achter de Emmaweg tegen te gaan, nieuwe natuur aan te leggen en te voorzien in nieuw water. Zuidsingel fase 8 is een meer traditionele uitbreiding van de kern Kortenhoef.

D66 Wijdemeren wil de locaties ter plekke bekijken en in gesprek gaan met diverse bewoners, betrokkenen en initiatiefnemers die ook zijn uitgenodigd. Leden of aspirant leden van D66 zijn ook van harte welkom.

Datum: zaterdag 22 april
Aanvang: 15 uur
Locatie: Garage Jan Hermsen, Emmaweg 58B, Kortenhoef.

Afhankelijk van het weer is het de bedoeling om eerst een stuk door het plangebied te lopen en vervolgens de plannen te bekijken en met elkaar hierover in gesprek te gaan.
Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Informatie bij:

Nanne Roosenschoon (raadslid D66 Wijdemeren)
Nootweg 55a - 1231CR - Loosdrecht
Nederland (Pays-Bas)
Tel: (+31) 035-5820309
Mobiel: (+31) 06-50512847
Mail: apartprojects@gmail.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief