WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Weggegooid Geld Zuidereind
's-Graveland, ma 3 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ben Raven uit Kortenhoef ziet met lede ogen dat het Zuidereind vier maanden op de schop gaat. Hij verwacht er niets van.

ingezonden brief

Wijdemeren gooit weer met geld

In 's-Graveland wordt een gedeelte van het Zuidereind ingericht als 30 km zone, die loopt van de splitsing Emmaweg tot aan de Burgerlaan.

Het Zuidereinde moet daar vier maanden voor afgesloten worden. En wat levert het op voor de veiligheid en enorme drukte? Helemaal niets!

Zo gauw het verkeer voorbij de Burgerlaan de 30 km zone verlaat gaat het in hoge snelheid weer richting Smidsbrug, waar ook nog eens veelvuldig door het rood wordt gereden. Ook bij de Klapbrug, waar vorig jaar een boel geld in is gestoken, is het niet veiliger maar vooral onoverzichtelijker geworden. Het blijven slechte maatregelen die tot niets leiden.

En wie gaat de snelheid controleren in de 30 en 50 km zones? Bromsnor. Er is maar één degelijke oplossing en dat is de rondweg waar al jaren over gesproken wordt. Die zal de bewoners van 's-Graveland wat rust geven. Maar daar durft de politiek zijn handen niet aan te branden.

De politieke kopstukken in Wijdemeren zijn al helemaal geen deskundigen in de verkeerproblematiek. Kijk maar naar het Bloembakken debacle, kijk wat dat gekost heeft. Weggegooid geld! En dan het artikel uit 2001 dat de gemeente 8 ton had uitgegeven aan nuteloze verkeersmaatregelen. Allemaal uitgaven waar de burger voor moet bloeden.

Ben Raven,
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief