WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA: Open Ochtend
Wijdemeren, di 20 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Opnieuw organiseert het CDA Wijdemeren in de Week tegen de Eenzaamheid, die dit jaar gehouden wordt van 22 september tot en met 1 oktober, een Open Ochtend.

persbericht

CDA Wijdemeren organiseert een Open Ochtend:
Gezelligheid en Muziek staan centraal!

Opnieuw organiseert het CDA Wijdemeren in de Week tegen de Eenzaamheid, die dit jaar gehouden wordt van 22 september tot en met 1 oktober, een Open Ochtend.

Waar & Wanneer?

Op vrijdag 30 september van 9.30 tot 12.00 uur bent u van harte welkom op onze Open Ochtend waar gezelligheid en muziek centraal staan. De Open Ochtend wordt gehouden in het Koetshuis van Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 te ’s-Graveland. De toegang is gratis.

Aandacht voor elkaar

Samen vormen wij de samenleving waar wij in leven. Met elkaar kunnen wij zorgen dat dit een betrokken samenleving is. Aandacht voor een ander, omzien naar elkaar en gezelligheid met elkaar staan hoog in het vaandel bij het CDA Wijdemeren.
Daarom organiseert het CDA Wijdemeren een Open Ochtend waar ontmoeting centraal staat. Een ochtend vol aandacht voor elkaar en gezelligheid met elkaar!
Tijdens deze ochtend is er natuurlijk een kopje koffie of thee, een drankje en tijd om elkaar te ontmoeten. Maar om de ochtend nog sfeervoller te maken hebben wij voor muzikale omlijsting gezorgd. Conservatoriumstudente Fieke Neijsen zorgt met haar gitaar en zang voor de muzikale noot!

U bent van harte welkom!

Vervoer nodig?

Voor vervoer kunt u bellen met Ymkje van ’t Riet (06 – 25 38 16 74) of mailen via info@wijdemeren.cda.nl Laat het ons dan uiterlijk 28 september weten. Dan halen we u even op en brengen wij u na afloop weer thuis!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief