WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cabaret aan de Overkant
Nederhorst den Berg, za 3 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Heen en weer, heen en weer, met de pont van pontbaas Hilbrand Korver van Nederhorst naar het cabaret aan de overkant in Nigtevegt. Vanaf 17 september kan het weer.

persbericht

Met de Pont naar Nigtevechts Cabaret

Het blijkt in een behoefte te voorzien, met de pont naar het Nigtevechste cabaret. Ook dit seizoen vaart om 20:00 uur de pont weer gratis naar Nigtevecht om de cabaretvoorstellingen bij te wonen. Terugvaart in overleg.

17 september

Nog niet eerder kwamen er zoveel nieuwe namen naar het Dorpshuis in Nigtevecht. Maar liefst vier van de vijf voorstellingen. Het seizoen wordt 17 september geopend met Tim Fransen, de cabaretsensatie van het afgelopen seizoen. Hij kreeg voor zijn eerste voorstelling een vijf sterren recensie van De Volkskrant, de overige kranten gaven vier sterren. Een unieke prestatie. Afgelopen seizoen was hij overal uitverkocht. Tim Fransen, afgestudeerd filosoof en psycholoog,

8 oktober

Voor het eerst in Nigtevecht Javier Guzman! Hij komt op 8 oktober. Met zeven avondvullende programma’s en vijf sinterklaasconferences heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het vaderlandse cabaret. Zijn verslaving aan alcohol, andere drugs en seks heeft hij zelf sterk in zijn Delirium-programma's verwerkt. Zijn sinterklaasconferences zijn inmiddels een traditie geworden. Nu met zijn eerste oudejaarsconference!

29 oktober

Jan Beuving voltooide een bachelor wiskunde en een master wetenschapsgeschiedenis aan de Universiteit Utrech­t. Daarna ging hij studeren aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij eind 2010 afstudeerde als liedtekstschrijver. Hij schreef liedteksten voor theaterprogramma’s van Angela Groothuizen en Karin Bloemen. Hij ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het jaar 2012, en een nominatie voor deze prijs in 2016. Hij wekelijks te zien als columnist in het programma Studio Voetbal. Jan komt 29 oktober.

14 januari

De Partizanen waren in 2013 al te zien in Nigtevecht, en komen 14 januari. Een opeenstapeling van absurdistische humor, typetjes, persiflages, voordrachten en abstracte geluidsschilderijen.

25 maart

De Winnaar van de jury- en publieksprijs Cameretten 2013 komt naar Nigtevecht: Patrick Laureij. Sinds 2010 is hij lid van Comedytrain, het eerste Nederlandse gezelschap van stand-upcomedians, met veel beroemde voorgangers als Hans Teeuwen en Theo Maassen. Hij speelde afgelopen seizoen zijn première in een stampvolle Kleine Komedie en kreeg een **** recensie van de Volkskrant! De cabaretsensatie van 2016 staat nu al in Nigtevecht! Op 25 maart.

De voorstellingen beginnen om 20.30 uur. Kijk op de website voor de meest recente informatie. Een passe partout voor vijf voorstellingen kent een gereduceerde prijs van € 87,-. De gereserveerde passe partouts kunnen in de Dorpsstraat 3 in Nigtevecht worden afgehaald. In het Dorpshuis zelf alléén op maandag 5 september 2016. Losse kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.cabaret-nigtevecht.nl, de bakker en de Attent in Nigtevecht, en bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Losse kaarten en passe partouts kunnen ook telefonisch gereserveerd worden op nummer 0294-252506.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief