WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Blauw in Ankeveen
Ankeveen, vr 28 oktober 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In De Dillewijn in Ankeveen wordt volgend weekend een multidisciplinaire expositie gehouden door kunstenaars die zich allen hebben laten inspireren door de kleur BLAUW.

Update 29-10-2016, 11.36: Er stond "morgen en overmorgen" in de inleiding. Dat moet volgend weekend zijn.

persbericht

Festival BLAUW in Theater De Dillewijn

Het kan u niet ontgaan zijn: Ankeveen kleurt BLAUW in het eerste weekend van november! Het begon enkele weken geleden met raadselachtige blauwe objecten her en der rond Ankeveen. De speculaties waren niet van de lucht! Inmiddels zijn de vraagtekens verdwenen. Langzaam wordt alles duidelijk!

Ook komt er steeds meer blauw op straat. Kijkt u maar eens op het Hollands en Stichts End. Blauwe strikken, blauw wasgoed, blauwe planten, blauwe dieren, blauwe pompoenen enzovoort!
In Theater De Dillewijn wordt namelijk een 3 daagse multidisciplinaire expositie gehouden door kunstenaars die zich allen hebben laten inspireren door de kleur BLAUW.

5 kunstenaars, 2 lezingen, muziek, "artistiek culinair" en een fotowedstrijd voor kinderen uit Ankeveen maken deel uit van dit festival, zoals we het rustig mogen noemen. De expositie is gratis toegankelijk. Voor de lezingen en de muziek is het nodig om te reserveren. Geeft u vooral aan voor welk onderdeel u reserveert, en voor hoeveel personen.
Op zaterdag verzorgt Restaurant Lekr kunstzinnige op blauw geïnspireerde gerechtjes ( tot 20.00 uur). In café-petit restaurant Het Wapen van Ankeveen kunt u het gehele weekend terecht voor een "Blauwe hap" .

De expositie is te bezichtigen op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17 uur.
Daaromheen zijn er lezingen, is er muziek en meer.

Op zaterdag zal vanaf 17.30 uur het fado concert plaatsvinden van Magda Mendes, en kunt u dus tot 20.00 uur genieten van de gerechten van Het Wapen van Ankeveen en Lekr.

Kijk voor reserveringen en het volledige programma op de website www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief