WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jan Beuving treedt op
Nederhorst den Berg, wo 19 oktober 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 29 oktober treedt cabaretier Jan Beuving op in het Dorpshuis in Nigtevegt. De pont vaart die avond weer om Wijdemeerders over de Vecht te zetten.

persbericht

Jan Beuving in het Dorpshuis in Nigtevecht, 29 oktober.

Om 20:00 uur vaart de pont weer speciaal voor de voorstelling naar Nigtevecht, terugvaart in overleg. Jan Beuving studeerde af als tekstschrijver aan de Koningstheateracademie, maar daarvóór voltooide hij een wiskundestudie. Wiskundemeisje en hoogleraar science communication Ionica Smeets schreef onlangs in haar Volkskrant column over deze voorstelling: ‘Er zijn weinig dingen waar ik jaloers op ben, maar het talent van Jan Beuving is er één van.

Hij won de Annie M.G. Schmidtprijs 2012 met het nummer Vinkeveen, uitgevoerd door Angela Groothuizen en Nico Brandsen. Hij schreef liedjes over rekenen en taal voor het Klokhuis. Liedteksten voor theaterprogramma’s van Angela Groothuizen en Karin Bloemen. In 2014 en 2015 speelde hij als Jan en Daan voor uitverkochte zalen de voorstelling  “Reken maar nergens op”, samen met Daan van Eijk. In 2016 werd hij, samen met Daan, opnieuw genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, voor het lied ‘Meisje‘ uit deze voorstelling. Jan Beuving is wekelijks op tv te horen als columnist in het programma Studio Voetbal met De Korte Corner.  In 2016 ontving hij de Stijgend Applaus Stipendium voor de meest veelbelovende cabaretier.

Kortom  opnieuw komt een veelbelovend talent naar Nigtevecht. Speciaal voor de voorstelling vaart de Nigtevechte pont van Nederhorst den Berg gratis om 20:00 uur, terugvaart in overleg.
De entree is €19,-. Aanvang 20:30 uur. Losse kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.cabaret-nigtevecht.nl, bij Cha Cha Damesmode in Weesp, bij de bakker en de Attent in Nigtevecht. Losse kaarten kunnen ook telefonisch gereserveerd worden op nummer 0294-252506.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief