WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lintje Robert Vendrig
's-Graveland, za 19 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren ontving Robert Vendrig uit Kortenhoef een koninklijke onderscheiding van burgemeester Martijn Smit na 30 jaar dienst bij de 's-Gravelandse brandweerpost.


Johan Landwaart spreekt Robert Vendrig toe.

persbericht

Koninklijke onderscheiding voor Robert Vendrig

Op vrijdag 18 november werd Robert Vendrig uit Kortenhoef benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Smit.

De onderscheiding werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse brandweerdiner. Hier werd stilgestaan bij het vertrek van de heer Vendrig na 30 jaar dienst bij de brandweerpost ‘s-Graveland. De heer Vendrig was jarenlang bevelvoerder en lid van het kader. Hij staat bekend als een toegewijd vrijwilliger en een loyale, kundige en collegiale brandweerman. Dit kwam ook tot uiting in zijn deelname aan het team dat collega’s steunt na ingrijpende en soms schokkende situaties.

Daarnaast is de heer Vendrig jarenlang voorzitter geweest van de personeelsvereniging van de brandweer. Hij hamerde er altijd op dat het belangrijk is om de partner en het gezin nauw te betrekken bij het invullen van de rol van vrijwillige brandweerman/vrouw.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Martijn Smit
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief