WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Erratum op Erratum
Wijdemeren, di 29 maart 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Martin Vuyk (VVD) reageert op fractievoorzitter Joost Boermans inzake de benoeming van een fractieassistent en de rol van de VVD in de eventuele fusie met Hilversum.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Bij dezen een korte reactie op het Erratum van dhr. Boermans. Hij hoeft wat ons betreft geen navraag bij ons te doen, gewoon goed luisteren naar wat we zeggen zou al heel fijn zijn.

In tegenstelling tot wat dhr. Boermans beweert, wil de VVD juist wél een grondig onderzoek als basis van welke beslissing dan ook. Wij hebben ons dan ook hard gemaakt voor de bestuurskrachtmeting en zijn blij dat deze er komt. Op basis daarvan kunnen vervolgbesluiten worden genomen. En laat het duidelijk zijn; het liefst ziet de VVD onze gemeente met vlag en wimpel slagen, dan kunnen we als zelfstandige gemeente de toekomst tegemoet.

Mocht dat tegenvallen, dan moeten we ons wel degelijk beraden op die toekomst; sterker nog, het is de plicht van de gehele raad (dus óók die van D66) om te koersen op een stevig bestuursfundament voor Wijdemeren. Of dat samenwerking is of fusie... en met wie dan, laten we ons daar in een later stadium maar over buigen.

Martin Vuyk,
Raadslid VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief