WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ik Hoor Je Niet!
Wijdemeren, di 15 maart 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Ombudsredactie van de G en E heeft een petitie gestart tegen het overbodige achtergrondgeluid en de onverstaanbaarheid van gesproken woord op radio en TV.

Vandaag werd de 10.000ste handtekenng gezet onder de petitie. Terwijl ik dit schrijf hoor ik De Nieuws BV op NPO1, verkeersinformatie met een vrolijk muziekjemet flinke bassen er dwars doorheen, een interview met een sporter met erachter, jawel een irritant nietszeggend deuntje. Voor mensen met een wet minder gehoor is dat een ramp. Ergert u zich daar ook zo aan? Teken de petitie.

Redactie WWK

website petitie

Magische grens van 10.000 handtekeningen bereikt!
2016-03-15 11:38

De petitie 'Ik hoor je niet' is in minder dan vier weken tijd door 10.000 mensen ondertekend. De magische grens werd dinsdag gepasseerd. Naast de digitale handtekeningen via deze petitie-site stromen ook de handtekeningenlijsten, brieven en ansichtkaarten binnen op de Ombudsredactie.

De handtekeningenactie loopt tot en met 31 maart. Hoe meer mensen tekenen, hoe sterker het signaal naar de omroepen! Vandaar dat we u nog een keer vragen om familie, vrienden, buren, collega's te benaderen om ook te tekenen.

Ombudsredactie Holland Media Combinatie en de stichting Hoormij

9 maart: 9100 handtekeningen
2016-02-28 10:42

De petitie 'Ik hoor je niet!' is inmiddels door meer dan 9100 mensen ondertekend, zowel online als door het insturen van kaarten en brieven, soms met handtekeningenlijsten. Een geweldige resultaat, waarvoor we u hartelijk danken. We kregen media-aandacht op vele websites, in kranten, Radio 1, 2 en 5, RTV Noord-Holland en BNR Radio.

Uit de opmerkingen blijkt dat erg veel mensen zich storen aan de achtergrondgeluiden en aan het volume van reclames.

We zullen die ergernissen in april kenbaar maken aan de omroepen. We hebben dus nog even om handtekeningen in de zamelen. Hoe meer, hoe sterker we staan!

Helpt u mee? Dat kan door deze petitie onder de aandacht te brengen bij vrienden en familie. Via een e-mail bijvoorbeeld of via social media. Op onze speciale website www.petitie-ikhoorjeniet.nl valt alles na te lezen. Onze Facebookpagina vindt u hier: www.facebook.com/ikhoorjeniet

Ombudsredactie Holland Media Combinatie en stichting Hoormij

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
website
foto
---
auteur
website
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief