WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wake Up Call Hurricanes
Loosdrecht, ma 30 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wat een mooie zondagmiddag leek te worden, zondag 29 mei, eindigde in een wake-up call voor de Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht waar zij aan het Jagerspaadje spelen.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes worden pijnlijk wakker geschud.

Wat een mooie zondagmiddag leek te worden, zondag 29 mei, eindigde in een wake-up call voor de Hilversum Hurricanes. De Hurricanes speelde thuis tegen de Arnhem Falcons. De Hurricanes, die al geplaatst zijn voor de play-offs om het Nederlands kampioenschap, leken de eerste helft de wedstrijd vrij makkelijk te gaan winnen. Na een field goal en twee touchdowns van Dennis de Wit en Nick da Costa kwam de rust stand op 17-7.

De tweede helft eindigde in een nachtmerrie voor de Hurricanes. De zo betrouwbare verdediging liet veel steken vallen. Na rust kregen ze drie touchdowns door de lucht om hun oren, van dezelfde man aan Arnhem Falcons zijde.  Na de tweede touchdown tegen sloop er vertwijfeling in de verdediging van de Hurricanes en de Falcons maakten daar goed gebruik van.

Het was een goede wake up call voor de Hurricanes. Volgende week wacht de laatste competitie wedstrijd uit in Amsterdam tegen de Crusaders, waarna ze twee weken later voor de play offs mogen spelen, wederom tegen de Crusaders. Deze twee wedstrijden zullen de Hurricanes een stuk scherper moeten spelen, om de droom van het landskampioenschap uit te laten komen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief