WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gooise Fiets Driedaagse
Loosdrecht, do 30 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In de eerste week van augustus is het weer mogelijk om drie dagen lang zeer gevarieerde routes te fietsen door het prachtige Gooi met de start in Loosdrecht.

ingezonden bericht

INSCHRIJVEN VANAF HEDEN MOGELIJK VOOR DEELNAME AAN DE GOOISE FIETS 3-DAAGSE
2 t/m 4 augustus 2016
PRACHTIGE FIETSTOCHTEN DOOR HET GOOI EN OMSTREKEN
Noteer vast in uw agenda!

In de eerste week van augustus is het weer mogelijk om drie dagen lang zeer gevarieerde routes te fietsen door het prachtige Gooi, uitgezet door de zeer ervaren route-uitzetters van de Gooise Fiets 3-Daagse.

Dit jaar kozen zij voor een drietal geheel verschillende richtingen vanuit de prettige startlocatie BZC '13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht waar volop parkeergelegenheid is. Voor de controle posten onderweg wordt gebruik gemaakt van diverse gezellige horeca gelegenheden.
Een unieke mogelijkheid om op een sportieve manier te genieten van de mooie, afwisselende omgeving die het Gooi rijk is. Bent u niet in de gelegenheid om 3 dagen te fietsen? Dan is dat geen probleem, het is ook mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen, in dat geval betaalt u per dag.

Omschrijving van de routes:

  1. De eerste dag gaat de route door de polders richting Utrecht en via de lommerrijke bossen bij Groenekan en Lage Vuursche over de Hoorneboegse heide weer terug naar het vertrouwde Start en finishpunt aan 't Jagerspaadje. De 60 km route maakt een extra lus langs de rand van Utrecht en het prachtige landelijk gebied van Rhijnauwen.
  2. De tweede dag gaat de tocht langs vele wateren, met als eerste een verrassend interessante route langs de Vecht. De route voor de rijders van de 60 km gaat door naar Ouderkerk aan de Amstel om vervolgens via een zeer waterrijke omgeving langs Abcoude weer aan te sluiten bij de “40-km route”.
  3. De derde dag - het kan niet missen - worden de vele mooie gezichten van ’t Gooi getoond. Altijd weer vinden de route-uitzetters daar onbekende stukjes natuur en bijzondere dorpsgezichten voor u.

Aan het einde van iedere gefietste dag bent u van harte welkom bij het gastvrije BZC’13, waar het zelfs mogelijk is om 's avonds gebruik te maken van een heerlijke warme maaltijd.

Inschrijven en kosten:

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via de website: www. fietsenprorege.nl.
Tevens kan er op maandagavond 1 augustus van 20.00 tot 21.00 uur bij BZC ’13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht worden ingeschreven. Bij inschrijving vóór 22 juli zijn de kosten € 7,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen! De kosten bij inschrijving op de startlocatie zijn € 9,50 voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen, inclusief medaille of aandenken bij 3 dagen fietsen. Een dagkaart kost € 4,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Praktische informatie:

Dagelijks kan er worden gestart van 9.00 tot 10.30 uur bij de voetbalvereniging BZC ‘13, ‘t Jagerspaadje 30 in Loosdrecht, waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is. Hier ontvangen de deelnemers de routebeschrijving en kan worden gekozen voor afstanden van 40 km of 60 km. Alleen na afloop van 3 dagen fietsen ligt er, op vertoon van een volle stempelkaart, voor de deelnemers een aandenken klaar. BZC’13 geeft u de mogelijkheid na afloop van het fietsen te reserveren voor een maaltijd.

Informatie:

Stichting Fietsevenementen Pro Rege afdeling Gooi en Vechtstreek, www.fietsenprorege.nl
Telefoon: 035-623 49 87 of 06-180 899 00. Email: tavdoorn@gmail.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief