WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Feest in de Kernen
Wijdemeren, za 18 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er is dit weekend flink wat te beleven in Wijdemeren. Zomerspektakel in Nederhorst, zaterdag braderie op de Meenthof Kortenhoef en Beachtoernooi in Loosdrecht.

Hieronder foto's van het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg. Anders dan andere jaren werd nu het Willie Dasplein gebruikt voor de kinderen, de parkeerplaats bij AH voor de feesttent en op de Dammerweg vanaf het Spieghelhuis richting Weesp over ca. 300 meter de braderie.

Schone bril en iPad

Op de braderie stuitte de WWK redactie op DorpsBelangen raadslid Ria Hennis die bij een kraam stond waar een wondermiddel verkocht werd waarmee haar bril was schoongemaakt. Zij keek dan ook zeer helder de wereld in, wat zij overigens anders ook doet. De standwerker die het spul verkocht demonstreerde haar dat ook het scherm van een iPad kraakhelder wordt met het toverspul. Omdat alle raadsleden van overheidswege een iPad ontvangen om hun stukken te kunnen lezen, leek die toepassing haar zodanig nuttig dat zij besloot een flesje aan te schaffen. (Een enkele keer doet de iPad niet wat Ria van haar tablet verwacht.)
Met de kraakheldere bril en de brandschone iPad verwachten wij een grote opbouwende bijdrage van haar in de debatten in de commissies komende week. En ja, ook uw redacteur viel voor een heldere bril, waardoor hij terstond, even verderop, de Christen Democratische Appèl kraam met haar gezellige bemanning/vrouwing vanaf grote afstand herkende.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief