WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA: Vragen Brandweerkazerne
Loosdrecht, ma 6 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De CDA fractie wil weten of bij de bouw van de brandweerkazerne in Loosdrecht aan de afspraken uit het raadsbesluit over duurzaamheid en lokale bedrijven is voldaan.

ingezonden bericht

Schriftelijke vragen CDA fractie

In April 2015 heeft de Gemeenteraad van Wijdemeren besloten tot een krediet t.b.v nieuwbouw brandweerkazerne in Loosdrecht. De CDA fractie  is blij dat recent is begonnen met de nieuwbouw en wij hopen dat de Brandweer snel haar intrek kan nemen in de nieuwe kazerne.

Er is gekozen voor een  specialist op het gebied van brandweerkazernes namelijk de fa Vaessen uit Raamsdonkveer. ‎Met de firma Vaessen zijn afspraken gemaakt over duurzaamheid en over de inzet van lokale bedrijven. Dit is door de portefeuillehouder en in het raadsbesluit toegezegd. De CDA fractie heeft  aangeven het erg belangrijk te vinden dat lokale bedrijven betrokken zijn bij dit project. Het CDA wil graag weten of de firma Vaessen de gemaakte afspraken ten uitvoer heeft gebracht. De CDA fractie heeft hierover de volgende vragen:

  • Inmiddels is de sloop voltooid, maar hoe is het gegaan met de selectieve sloop, zijn de materialen gescheiden en is inderdaad 95% geschikt voor hergebruik?
  • Hoeveel lokale bedrijven zijn betrokken geweest en/of hoeveel lokale bedrijven zijn er nu betrokken bij de bouw van de brandweerkazerne?
  • ‎De CDA fractie wil graag betrokken blijven bij de inzet van lokale bedrijven in het verdere bouw van dit project. Wilt u ons hierover later informeren indien er zaken zijn m.b.t. dit project?
JW Nienhuis

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief