WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fotowedstrijd Sypesteyn
Nieuw Loosdrecht, wo 27 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het bestuur van de Vrienden van Sypesteyn wil graag al of niet verborgen talenten op het gebied van de fotografie uitdagen om in de tuin van het kasteel een mooie foto te maken.

persbericht

Fotowedstrijd Sypesteyn

Het bestuur van de Vrienden van Sypesteyn wil graag al of niet verborgen talenten op het gebied van de fotografie uitdagen om in de tuin van het kasteel een mooie foto te maken.

We zien zo vaak allerlei bezoekers van de prachtige tuinen en het park van het kasteel fotograferend rondgaan om romantische plekken in het park vast te leggen. En die plekken zijn er genoeg! Is het niet bij de romantische honingboom, waar menig bruidspaar herinneringen aan heeft, dan wel bij de vaantjesboom die zijn witte zakdoekjes op het grasveld uitspreidt, of inzoomend op een enkele tere bloem:  het is niet moeilijk om mooie beelden te maken van de bijzondere tuin, aangelegd door de jonkheer zelf!

Inzendingen

Deelnemers kunnen van 15 augustus tot 1 oktober a.s. maximaal drie foto’s via WeTransfer insturen naar jg.pascoe@xs4all.nl  in formaat 30x40 300 dpi. Bestandsnaam van de foto’s (max 3) moeten de naam van deelnemers zijn dus bv MarjolijnLamme1.jpg  MarjolijnLamme 2.jpg etc.
In het verzendbericht van WeTransfer moeten de naam, adres en telefoonnummer van de deelnemer staan.
De foto's moeten door de deelnemer zijn gemaakt (in of om de tuin van Kasteel Sypesteyn). Copyright blijft eigendom van de fotograaf, wel wordt toestemming aan Stichting Sypesteyn gegeven om alle ingezonden foto's voor publicitaire doeleinden te gebruiken.
Inzendingen die niet aan deze specificaties voldoen zijn uitgesloten van deelname.  

Er zullen tien foto’s worden geselecteerd door een jury van drie personen onder het vakkundige voorzitterschap van Marjolijn Lamme uit Loosdrecht, zij werkt ruim 22 jaar als Professioneel Fotograaf, is Silver Qualified Photographer en heeft een fotostudio in Loosdrecht.
De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats zondag 16 oktober om 12.00 uur op Kasteel Sypesteyn. 

Prijzen

Er zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. De 1e prijs is een fotoshoot van een uur van de winnaar en gezin/partner (max. 4 personen) plus een foto op canvas  formaat 40x40, aangeboden door Fotostudio Marjolijn Lamme. De 2e prijs is een lunch voor 4 personen bij Restaurant Spoon op Sypesteyn en de 3e prijs een high tea voor 4 personen, eveneens bij Spoon. Verder zullen alle tien genomineerden een Vriendenpas voor het jaar 2017 ontvangen.

Tentoonstelling

De tien geselecteerde foto’s zullen tot eind oktober worden tentoongesteld in de gewelvenkelder van Kasteel-Museum Sypesteyn. Daarna gaat de tentoonstelling naar het gemeentehuis van Wijdemeren, Rading 1, Loosdrecht, waar de foto’s tot eind november te zien zullen zijn.

Tuin van Sypesteyn

De entree tot de tuin bedraagt € 3,--. Gratis toegang met Museumkaart en als Vriend van Sypesteyn.  Wellicht is dit voor deelnemers precies de gelegenheid om Vriend te worden tegen het luttele bedrag van € 18,50 per jaar via aanmeldingen@vriendenvansypesteyn.nl
Dan helpt u naast het meedoen aan de wedstrijd ook nog mee aan het in stand houden van deze unieke plek.

Wij kijken uit naar veel fraaie inzendingen!

Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw-Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
Telefoon:035-5823208
e-mail: info@sypesteyn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief