WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Investeringen in de Nootweg
Nieuw Loosdrecht, di 5 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Bedrijven Investeringszone (BIZ) aan de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht is wat Wijdemeren en de ondernemers betreft een succes en wordt dus voor vijf jaar verlengd.

persbericht

Gemeente en ondernemers verlengen
Bedrijven Investeringszone Nootweg

De Bedrijven Investeringszone (BIZ) aan de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht is wat de gemeente Wijdemeren en de ondernemers betreft een succes. Op woensdag 30 juni ondertekenden wethouder Reijn en de Stichting Nootweg Loosdrecht een nieuwe overeenkomst voor opnieuw een periode van vijf jaar.


Vlnr: mw. Van De Wetering-Ravesteijn, dhr. Van De Bunt,
Wethouder Reijn, dhr. Egberts, dhr. Buffing.

Wethouder Reijn: “De BIZ Nootweg is een mooi voorbeeld van hoe gemeente en ondernemers samen kunnen optrekken bij investeringen in de openbare ruimte.”

Diverse plannen

Sinds de oprichting van de BIZ in 2011 zijn er diverse investeringen geweest om het winkelgebied aan de Nootweg aantrekkelijker te maken. Zo staat het gebied er op dit moment weer mooi bij met de kleurrijke plantenbakken. Ook zijn er diverse projecten gepland. Jeroen van der Bunt (Jumbo): “Het lijkt nog ver weg, maar wij willen nu investeren in nieuwe energiezuinige kerstverlichting.”

Wat is een BIZ?

Een BIZ is een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers gezamenlijk een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld veiligheid, bereikbaarheid en uitstraling. De Nootweg is in 2011 grondig gerenoveerd. Kort daarna namen de ondernemers het initiatief een BIZ op te richten.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief