WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vergaderlocatie Robberse Eiland
Loosdrecht, za 30 januari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanaf nu is het voormalige restaurant van Abrona op Robberse eiland in Loosrecht omgetoverd tot inspirerende vergaderlocatie.

persbericht

Vergaderlocatie Robberse Eiland

Vanaf januari 2016 is het voormalige restaurant van Abrona op Robberse eiland omgetoverd tot inspirerende vergaderlocatie. De ruimte die direct aan het water ligt met openslaande deuren naar een groot terras, wordt geëxploiteerd door horeca ondernemer Más Mik in nauwe samenwerking met Abrona en haar cliënten.

Na een samenwerking afgelopen zomer met een pop-up hamburgerconcept heeft Más Mik samen met Abrona om de tafel gezeten om te bezien wat de beste mogelijkheden zijn om de deuren open te houden van deze bijzondere plek in Loosdrecht en is gezamenlijk besloten als vergaderlocatie verder te gaan.

Más Mik werkt al geruime tijd samen met Abrona op het erf van zorgboerderij “de Haan” in Benschop (gemeente Lopik). Deze samenwerking is gestart als een pilot om te zien hoe een horecaonderneming samen met een zorgorganisatie het beste van twee werelden kan combineren.

De komst van MásMik.nl op Robberse eiland is met veel enthousiasme ontvangen door alle bewoners en medewerkers; iedereen is erg blij dat er nu ook in de wintermaanden weer meer leven zal zijn op het eiland en een ruimer aanbod aan zinvolle dagbesteding voor de cliënten.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief