WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Viore is jarig en trakteert!
Hilversum, do 25 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 29 februari, maandag, viert het inloopcentrum Viore, voor kankerpatiënten en hun familie, na vier kalenderjaren zijn eerste (schrikkel) verjaardag.

persbericht

Viore is jarig en trakteert!

Het is inmiddels een kleine 4 jaar geleden dat Viore officieel (op schrikkeldag 2012) werd geopend door Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum. Sindsdien werd Viore al meer dan 16.000 keer bezocht door mensen die leven met kanker in het Gooi en omstreken. Ook 2016 is een schrikkeljaar. Daardoor viert Viore op maandag 29 februari pas zijn eerste echte verjaardag.

Deze dag wil Viore graag samen vieren met iedereen die ook op 29 februari jarig is. Al die mensen worden van harte uitgenodigd om koffie te komen drinken. Natuurlijk zal de verjaarstaart daarbij niet ontbreken! Tussen 10.00 en 16.00 uur kan iedereen gewoon binnenlopen.

Als blijvende herinnering aan deze eerste mijlpaal zal er vanaf 29 februari een wensboom in gebruik worden genomen in de gang van Viore. Iedere bezoeker kan zijn of haar wens op een kaartje schrijven en ophangen. “Wensbomen zijn over de hele wereld bekend en volgens het volksgeloof hebben zij de kracht om wensen te laten uitkomen” vertelt Wiesje de Boer, begeleider en inspirator bij alle creatieve activiteiten bij Viore.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 in Hilversum open van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld werk en kanker, kanker binnen het gezin en de impact op naasten. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum
Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief