WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bridgen voor Viore
Oud Loosdrecht, do 25 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Lions Club Loosdrecht organiseerde voor de zevende keer de 'Bridge aan de Dijk' Kroegentocht waarmee 5000 euro voor Viore werd opgehaald.

ingezonden bericht

Bridgekroegentocht in Loosdrecht
brengt ruim 5.000 euro op voor Viore

De Lions Club Loosdrecht organiseerde zaterdag 6 februari voor de zevende keer de 'Bridge aan de Dijk' Kroegentocht, waarbij 96 enthousiaste bridgeparen van dit populaire kaartspel van kroeg naar kroeg trokken om hun tegenstanders te verslaan.

Restaurants Heineke, In de Watertuin, Porto en Anderz, Princess Hotel en de sociëteit van de KWVL  boden hun etablissement aan.

Met ondersteuning van de bridgeclub Breukelen zorgden de leden van de Lions Club Loosdrecht – in Loosdrecht altijd dames, dat de deelnemers aan dit evenement een sportieve en gezellige dag hadden.
Tijdens de feestelijke afsluiting in de sociëteit van de Koninklijke Watersport Vereeniging Loosdrecht deelde president van de club, Lisette de Boer, mede dat de bridgers en de sponsors ruim 5.000 euro voor de Stichting Viore (een inloophuis in Hilversum voor kankerpatiënten en hun naasten) bij elkaar gebracht hadden. Een geweldig resultaat.

De Lions Club Loosdrecht kon aan vele bridgeparen een mooie prijs uitreiken.
Het bridgepaar Boot en Hilhorst won de eerste prijs.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief