WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DigiTaalhuis Gooi i.o.
Wijdemeren, di 9 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Bibliotheken werken samen met andere partners aan een DigiTaalhuis Gooi. In het DigiTaalhuis worden laagggeletterdheid en digi-onkunde bestreden.

website Bibliotheek Gooi en meer

DigiTaalhuis Gooi

DigiTaalhuis Gooi in oprichting zoekt enthousiaste medewerkers!

De Bibliotheken in het Gooi werken samen aan het opzetten van een Taalhuis in het Gooi. Het DigiTaalhuis Gooi biedt de ingang tot een groot aanbod van cursussen en workshops om te werken aan meer geletterdheid en betere digivaardigheden voor alle inwoners van het Gooi.

Het DigiTaalhuis Gooi is een samenwerkingsverband tussen de Gooise bibliotheken, gemeenten Eemnes, Gooise Meren, Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum, Weesp en Wijdemeren, Stichting Lezen & Schrijven, Versa Welzijn, UWV, ziekenhuis Tergooi en ROC. Het is een netwerkorganisatie met fysieke loketten in –in eerste instantie- bibliotheken, waar alle burgers uit het Gooi terecht kunnen met vragen over cursussen taalvaardigheid en digivaardigheden. Wij zoeken drie capabele en gedreven medewerkers die de bouw van het Taalhuis op zich gaan nemen waarbij nauw wordt samengewerkt met de verschillende partners en taalaanbieders en Stichting Lezen & Schrijven.

Voor het DigiTaalhuis i.o. worden medewerkers gezocht. Een projectleider, een Taalconsulent en een Project-assistent.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Website Bieb
foto
---
auteur
Website Bieb
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief