WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Partizanen
Nigtevecht, wo 28 december 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 14 januari treedt het cabaret De Partizanen op in Nigtevecht. Voor de Bergers vaart de pont om hen naar de overkant en terug te brengen. (Want dat doen ponten.)

persbericht

Cabaret: De partizanen, 14 januari in het Dorpshuis Nigtevecht

Ook in 2017 vaart de pont speciaal voor de Nigtevechtse cabaretvoorstellingen geheel gratis naar Nigtevecht. De afvaart is om 20:00 uur, terugvaart in overleg met de pontbaas. Op zaterdag 15 januari komen De Partizanen die onlangs met veel succes in première zijn gegaan in de Kleine Komedie.

Ze zijn jong, snel en heel grappig: De Partizanen. Strak in het pak en begeleid door een gelikt elektropopdeuntje heten Thomas Gast en Merijn Scholten het publiek welkom in het kleine gekke landje Partizanië, 'een vreemde wereld die toch ook heel vertrouwd voelt'. Hun voorstelling is een grappige en vlot gecomponeerde voorstelling waarmee ze opnieuw laten zien een geheel eigen stijl te hebben waarmee ze de zaal volledig plat kunnen spelen. Een snelle stroom van absurdistische sketches die allemaal raak zijn, dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek. Een lollig concept waarmee ze commentaar leveren op de terreur van opdringerige verkopers en doorgeslagen keuzevrijheid. Slimme lolligheid gehuld in strakke jasjes. Verplichte kost voor wie cabaret een warm hart toedraagt. Geen stijve, plichtsgetrouwe kleinkunst, maar muziek van de 21ste eeuw. De Partizanen durven alles en iedereen belachelijk te maken, inclusief henzelf, en maken cabaret niet groter (maar ook zeker niet kleiner) dan het is.

De NRC gaf een **** (vier sterren) recensie: “Welkom in Partizanië is een vlotte, lachwekkende, surrealistische sketchshow”. 8Weekly gaf zelfs een ***** recensie: “Als je er dan toch voor kiest niks zinnigs te zeggen, daar bewust mee aan de slag gaat en vervolgens met sketches komt die allemaal raak zijn; ja, dan ben je als cabaretduo De Partizanen heel goed bezig”.

De entree is €20,-. Aanvang 20:30 uur. Losse kaarten zijn online verkrijgbaar via de website www.cabaret-nigtevecht.nl, bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Losse kaarten kunnen ook telefonisch gereserveerd worden op nummer 0294-252506.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Els Zweerink
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief