WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Chapeau voor Amicitia
Kortenhoef, za 3 december 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Iedere eerste zaterdag van de maand komt Amicitia langs om het oude papier op te halen dat iedereen de afgelopen maand verzamelde.

Straat na straat wordt bezocht met die grote vrachtauto, papierbak na papierbak wordt geleegd en teruggezet. De ploeg van Amicitia die die klus vandaag deed twitterde na afloop tevreden: "Ons ophaalteam van vandaag: Jan, Jan, Saskia en Arie. Toch weer zo'n 13 à 14 ton papier opgehaald voor de club!"


Jan, Jan, Saskia en Arie.

Mooi! Goed gedaan. Uw redacteur las de tweet en ging naar buiten om de Klko met de blauwe deksel weer naar binnen te halen.

Vergeten!

Que! @#$%^&? De bak was nog vol. Even kijken in de bak van de buren, die naast de onze stond. Leeg!!! How come? In gedachten zag ik mij al het oude papier in vuilniszakken proppen en er mee naar Crailo rijden. Toch maar even naar @AmicitiaMuziek en @Saskialuijer twitteren dat mijn bak vergeten was.

Oliebollen

Wie schetst mijn aangename verbazing dat @AmicitiaMuziek per omgaande reageerde. Nu wilde het toeval dat Amicitia ook oliebollen op de Meenthof verkocht vanmiddag. Men maakte uitbundig excuses voor het veroorzaakte ongemak. Maar sterker nog er werd beloofd een zak oliebollen te komen brengen om het goed te maken.

Tien minuten later stond Saskia Luijer op de stoep met een zak heerlijke oliebollen. Chapeau!

bron
WWK
foto
twitter
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief