WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boomhoek is Geschokt
Boomhoek, di 5 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Fleur, het 19-jarige meisje dat in Boomhoek werd aangereden door een Porsche 911 met daarin een 53-jarige bestuurder, is vrijdag 1 april overleden.

Boomhoek is geschokt

Het onderzoek naar het ongeval op 16 maart is nog in volle gang. Uit dat onderzoek zal blijken wat er precies gebeurd is, maar in de media worden opmerkingen en waarnemingen genoteerd die wijzen op de straatrace van de 53-jarige Boomhoeker (Loosdrecht) in zijn Porsche 911 met zijn zoon in een Mini, waarbij snelheden van 120-150 kilometer werden behaald op de Nieuw Loosdrechtsedijk in Boomhoek. Toen Fleur (19) met haar Toyota Aygo de dijk op reed, komend uit een recreatiepark, was er vanwege de snelheden van de racers geen ontkomen aan, werd zij in de flank geraakt en raakte zij bekneld in haar auto.

Zowel in de Gooi- en Eemlander, als op RTVNH wordt ruim aandacht geschonken aan het noodlottige ongeval en het gedrag van de Porsche-rijder en zijn zoon. Vandaag wordt door buurman Rien van den Broeke van het gelijknamige recreatiepark in Boomhoek in de krant een boekje open gedaan over zijn buurman, die enige tijd een huisje bij hem huurde, toen diens villa verbouwd werd.

De Porsche-rijder schijnt inmiddels de wijk te hebben genomen naar België, aldus de Gooi en Eemlander vanmorgen in een artikel op de voorpagina en in het regiokatern, met de kop "Boomhoek is klaar met Porsche-rijder".

bron
G&E, RTVNH
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief