WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Turning Tides in De Vechtoever
Nederhorst den Berg, vr 13 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Turning Tides komt weer naar de Gasterij in Chaletpark De Vechtoever, zaterdag 21 november vanaf 20:30 uur los gaan op de dansvloer. Entree gratis.

ingezonden bericht

Turning Tides in De Vechtoever

Muziek: Turning Tides komt weer naar de Gasterij in Chaletpark De Vechtoever, zaterdag 21 november vanaf 20:30 uur losgaan op de dansvloer. Entree gratis.

Voor de zesde keer in successie een  avondje ongedwongen lekker eten en genieten van de muziek. Deze avond wordt weer een feestje met Turning Tides ! Enthousiasme en professionaliteit spetteren van de band af. Plezier in het spelen, sfeer op het podium, en interactie met het publiek zijn de zaken waar het om gaat bij een optreden. Met een repertoire van goed dansbare seventies en eighties klassiekers, disco en dance klassiekers  tot rock en pop nummers is een optreden van Turning Tides altijd gevarieerd en verrassend.

Voorafgaand aan het optreden is er om 18:00 uur een maaltijd. De maaltijd kost € 10, -. Ook vegetarisch, graag even doorgeven. Reserveren op nummer: 06- 41455924. Tijdens de maaltijd zullen een paar muzikanten alvast een prettig akoestisch gedeelte laten horen, na het eten even samen ruimte maken (of een stukje lopen langs de Vecht) en om 20.30 uur gaat de band los. Tot 23 uur want op dit vakantiepark is dan de rust weer terug, maar de Gasterij blijft open voor de nazit.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief