WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jan Rot in De Dillewijn
Ankeveen, ma 9 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 14 november, aanstaande zaterdag, komt Jan Rot naar de Dillewijn in Ankeveen. Hij gaat terug naar de zeventiger jaren met hits uit die tijd met zijn eigen teksten.

persbericht

Jan Rot in De Dillewijn

Wil je de jaren zeventig opnieuw beleven? Dat kan! Grijp je kans en kom naar Jan Rot. Op 14 november staat Jan weer op de planken in Ankeveen. Inmiddels voor de derde keer. Hij maakte al indruk tijdens de feestelijke opening vorig jaar september. Dat was voldoende om te zorgen voor een uitverkochte “Mattheus Passie” in april.

Deze keer gaat Jan Rot terug naar zijn jeugd in de jaren zeventig. Hij zingt seventies-hits op zelf geschreven Nederlandse teksten, daarbij zichzelf begeleidend op gitaar en keyboard.

Jong en veelbelovend

“Ik ben pas zeventien, er kan nog zoveel komen, ik ben pas zeventien, het leven lacht naar mij…”  zingt Jan Rot in dit programma, en zo is het. In een nieuwe serie liedjes keert de zanger terug naar beslissende wendingen in zijn leven: de eerste zelfgespaarde voetbal, de eerste keer verliefd en uiteraard de eerste keer op het podium. Natuurlijk blijft in Jong & Veelbelovend veel Oud & Vertrouwd: mooie liedjes op gitaar en keyboard/ piano, sterke verhalen en droge humor van een rasartiest die zich op het podium nog altijd voelt als een veulen in de wei, en zijn publiek trakteert op een heerlijk avondje Rot. Mis het niet!

Aanvang: 20.15 uur . Kaarten á € 18,00 te bestellen via de website www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief