WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dure Optrekjes in Loosdrecht
Nieuw Loosdrecht, di 31 maart 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er worden van van alles en nog wat lijstjes gemaakt. Zo ook van straten met de duurste woningen. Consultancy.nl publiceert zo'n lijst. Nieuw Loosdrecht mag er wezen.

De Nieuw Loosdrechtsedijk prijkt op de zesde plaats als het gaat om het aantal miljoenenwoningen in één straat. Het zijn er honderdzes. Op de eerste plaats staat de Keizersgracht in Amsterdam met 255 woningen van meer dan een miljoen euro. Op twee de Prinsengracht met 199 en op drie en vier de Herengracht ex aequo met de Rubenslaan in Bilthoven met beiden 132 miljoenenhuizen.

Op vijf staat de Van Breestraat in Amsterdam met 119 zeer dure woningen, maar veruit de hoogste vierkante meterprijs. De vierkante meters in Nieuw Loosdrecht zijn weinig spannend, slechts 4.050 is het gemiddelde vierkantemeterprijsje daar. De compete lijst is te vinden op de website van consultancy.nl.

's-Graveland

In mei 2005 prijkte de buitenplaats Jagtlust in 's-Graveland op nummer 1 van de duurste woningen in Nederland met een vraagprijs van 9,5 miljoen euro. In november 2006 kocht Natuurmonumenten het pand voor 7 miljoen euro..

bron
consultancy.nl
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief