WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ierse Muziek in 's-Graveland
's-Graveland, vr 12 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Swing mee bij Natuurmonumenten met de Ierse muziektraditie op vrijdagavond 19 juni in de eeuwenoude boerenschuur op buitenplaats Schaep en Burgh in 's-Graveland.

persbericht

19 juni Ierse dansmuziek op buitenplaats Schaep en Burgh

Swing mee op vrijdagavond 19 juni in de eeuwenoude boerenschuur op buitenplaats Schaep en Burgh in 's-Graveland. Het rasinstrumentalisten duo uit de Ierse muziektraditie: Masure Munnelly speelt Ierse dansmuziek met accordeon en gitaar. Laat je mee zwepen in het virtuoze spel van dit energieke duo.

Vervlogen tijden

De 's-Gravelandse Buitenplaatsen kennen een rijk verleden. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormden al vanaf de Gouden Eeuw het decor voor intieme concerten. De rijke bewoners genoten hiervan met hun vrienden en familie. Tijdens het concert ‘Buitenklanken’ kan iedereen dit gevoel beleven. Terwijl de duisternis langzaam intreedt, voert de muziek u terug naar vervlogen tijden.

Herstelplan

Sinds 2008 werkt Natuurmonumenten aan het herstel van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. In de afgelopen vijf jaar is al veel bereikt. Dit was niet gelukt zonder de steun van donateurs: de vrienden van de Buitenplaatsen. De toegangskaarten betaalt u contant aan de kassa bij de Veltschuur. De opbrengst van de concerten komt ten goede aan het Herstelplan van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

Reserveer snel!

Reserveren voor dit unieke concert doe je via de Ledenservice van Natuurmonumenten: tel: 035 6559955 of via de website: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten. Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij om deze bijzondere combinatie van natuur, historie en cultuur te beleven!

De kosten zijn 15 euro per persoon. Het concert vindt plaats in de Veltschuur op 10 minuten loopafstand van parkeerterrein Schaep en Burgh en start om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief