WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Extra Café Doodgewoon
Regio, ma 1 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op woensdag 17 juni organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi en Vechtstreek een extra Café Doodgewoon. Dit keer op een avond.

persbericht

Thema-avond bij Viore:
Wat doet ongeneeslijk ziek zijn met je relatie?
Woensdag 17 juni van 19:30-22:00 uur

Op woensdag 17 juni organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi en Vechtstreek een extra Café Doodgewoon. Dit keer op een avond.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst, die zal gaan over ongeneeslijke ziekte en de impact daarvan op je relatie. Bij de meeste (echt)paren verandert er in de relatie nogal wat wanneer een van de twee ernstig of zelfs ongeneeslijk ziek wordt. Veel mensen worstelen met vragen, zoals de verandering die optreedt als je ineens mantelzorger voor je partner wordt. Hoe houd je de relatie gelijkwaardig? Welke gevoelens kunnen een rol spelen en hoe houd je aandacht voor intimiteit? De avond wordt verzorgd door twee therapeuten van het Helen Dowling instituut.
Normaal gesproken is het Café Doodgewoon bedoeld voor mensen in hun laatste levensfase en hun naasten. Dit keer worden ook mensen die weliswaar ongeneeslijk ziek zijn maar hopelijk nog jaren te leven hebben, uitdrukkelijk uitgenodigd. Uiteraard zijn hun partners ook van harte welkom.

Wat is Café Doodgewoon?

Café doodgewoon is een ontmoetingsplek voor iedereen die zich wil informeren over ongeneeslijk ziek zijn en hoe je je zo goed mogelijk voorbereidt op de laatste levensfase. Mensen die zelf ziek zijn, maar ook mantelzorgers, kinderen van (ouder wordende) ouders, zorgverleners en andere naasten zijn van harte welkom. In een gemoedelijke sfeer met een hapje en een drankje kan men informatie krijgen en ervaringen uitwisselen met andere bezoekers.

Extra Café Doodgewoon

Thema: Wat doet ongeneeslijk ziek zijn met je relatie?
Woensdag 17 juni van 19.30 tot 22.00 uur
Inloopcentrum Viore, Oostereind 115 in Hilversum.

Aanmelden bij info@viore.org of bel 035-6853532. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie  en de agenda met komende onderwerpen op  www.viore.org en op www.palliatievezorggooi.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief