WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fietsdriedaagse Pro Rege
Loosdrecht, ma 20 juli 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Fietsdriedaagse: In de laatste week van juli is het weer mogelijk om drie dagen lang zeer gevarieerde routes te fietsen door het prachtige Gooi.

ingezonden bericht

Fietsdriedaagse 28 t/m 30 juli

In de laatste week van juli is het weer mogelijk om drie dagen lang zeer gevarieerde routes te fietsen door het prachtige Gooi. Dit jaar is er weer gekozen voor een drietal geheel verschillende richtingen vanuit de prettige startlocatie BZC '13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht waar volop parkeergelegenheid is en waar na afloop eventueel een maaltijd kan worden gebruikt. Onderweg zult u controle posten tegen komen in diverse gezellige horeca gelegenheden.

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via de website: www.fietsenprorege.nl.
Tevens kan er op maandagavond 28 juli van 20.00 tot 21.00 uur bij BZC ’13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht worden ingeschreven.

De eerste dag fietsen wij door Loosdrecht en Tienhoven naar Maarssen, waar de 60 km rijders de tocht voortzetten via Breukelen naar Haarzuilen. Op de terugweg gaan wij dwars door een prachtig weide- en plassengebied, een open landschap met fraaie vergezichten en met een boeiende vogelstand.

De tweede dag heeft een heel eigen karakter met vestingstadjes als Naarden en Muiden in het vizier, of misschien wel dichtbij. Een tocht, waarbij u zich beslist laat verrassen. Via een leuk parcours wordt u weer naar het eindpunt in Hilversum geleid.

De derde dag gaat door een leuk stukje Hilversum richting Baarn waar de 60 km rijders langs de Eem Amersfoort zullen bereiken. Op de terugweg ontmoeten de 40 en 60 km rijders elkaar in Soest en gaan via de mooie bossen van de Lage Vuursche weer richting finish.

Nodigt U rustig Uw familie, vrienden en buren uit om samen met U te genieten van de mooie, afwisselende omgeving van het Gooi. Ook elektrische fietsen zijn van harte welkom.
Dagelijks kan er worden gestart van 9.00 tot 10.30 uur bij de voetbalvereniging BZC ‘13, ‘t Jagerspaadje 30 in Loosdrecht, waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is.

Hier ontvangen de deelnemers de routebeschrijving en kan worden gekozen voor afstanden van 40 km of 60 km. Na afloop van 3 dagen fietsen ligt er, op vertoon van een volle stempelkaart, voor de deelnemers een aandenken klaar. BZC’13 geeft u de mogelijkheid na afloop van het fietsen te reserveren voor een maaltijd.

Bij inschrijving vóór 22 juli zijn de kosten € 7,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen! De kosten bij inschrijving op de startlocatie zijn € 9,50 voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen, inclusief medaille of aandenken bij 3 dagen fietsen. Een dagkaart kost € 4,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Informatie

Stichting Fietsevenementen Pro Rege afdeling Gooi en Vechtstreek, www.fietsenprorege.nl
Telefoon: 035-623 49 87 of 06-180 899 00

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief