WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA Stampot/Nieuwjaar
Kortenhoef, vr 9 januari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdagmiddag 24 januari vanaf 16.30 uur organiseert het CDA Wijdemeren een winters stamppottenbuffet in de kassen van Kwekerij Ome Joop, Kromme Rade 6 in Kortenhoef.

persbericht

CDA Wijdemeren organiseert winters stamppottenbuffet

Zaterdagmiddag 24 januari vanaf 16.30 uur organiseert het CDA Wijdemeren een winters stamppottenbuffet in de kassen van Kwekerij Ome Joop, Kromme Rade 6 in Kortenhoef. Zowel CDA-leden als niet-leden zijn hierbij van harte welkom. De toegang en deelname aan het buffet zijn gratis.

Om ca. 17.00 uur zal partijvoorzitter Ymkje van 't Riet het glas heffen op een mooi jaar en een fantastische verkiezingsuitslag bij de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap op 18 maart a.s. Vervolgens zal fractievoorzitter Jan Verbruggen ingaan op de lokale politiek. 

Kennismaken met de kandidaten

Het CDA is als enige partij vertegenwoordigd in elke gemeenteraad in Noord-Holland. Als grootste lokale partij van de provincie presenteert het CDA een lijst voor de Provinciale Statenverkiezing met vijftig kandidaten uit achtendertig gemeenten. Op de 35e plaats van de kieslijst staat onze eigen wethouder Theo Reijn.

Ook voor verkiezingen van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft het CDA Wijdemeren een eigen, ervaren en enthousiaste kandidaat: Ron Wever uit Kortenhoef. Met als lijstduwer op plaats 32 onze fractievoorzitter Jan Verbruggen.

Vertrouwd en dichtbij

Bij het winterse stamppottenbuffet zullen verschillende kandidaten voor Provinciale Staten en het Waterschap aanwezig zijn en er is ruimschoots gelegenheid om op een informele manier met hen kennis te maken. Dat maakt het straks in het stemhokje eenvoudiger om te kiezen voor een kandidaat die u kent en waarmee u gesproken heeft over onderwerpen die u zelf belangrijk vindt. Zo is en blijft het CDA vertrouwd en dichtbij.

Jongerenkoor SNOWE treedt op

Vlak voordat het buffet wordt geopend is er een optreden van het jongerenkoor SNOWE uit Loosdrecht. Deze jongeren van 13 tot 23 jaar zijn door de auditie ronde gekomen en mogen in juli in Wales optreden tijdens het wereldberoemde muziekfestival Llangollen International Music Eisteddfod (LIME)

Dat is natuurlijk een geweldige uitdaging en ervaring, maar het kost ook geld, veel geld. Hun optreden bij het stamppottenbuffet is de start van een tocht om geld in te zamelen voor hun reis naar Wales. Het CDA Wijdemeren steunt deze jongeren graag en rekent ook op uw steun!

Aanmelden

Wie er bij wil zijn en op zo'n winters buffet getrakteerd wil worden, wordt verzocht zich uiterlijk vrijdag 16 januari aan te melden. Dat kan per mail naar info@wijdemeren.cda.nl of telefonisch bij Ymkje van 't Riet, telefoon: 06 – 25 38 16 74.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief