WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Feest op de Markt in A.veen
Ankeveen, vr 27 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 7 maart bestaat de Ankeveense markt 10 jaar. We gaan daar met alle bewoners van Wijdemeren een echt feestje van maken.

persbericht

Ankeveense markt viert feest

Op zaterdag 7 maart bestaat de Ankeveense markt 10 jaar. We gaan daar met alle bewoners van Wijdemeren een echt feestje van maken.

Om 10.10 uur wordt door de loco-burgemeester het startsein gegeven voor een stoelendans voor jong en oud rond de markt. De muziek hiervoor wordt verzorgd door het bekende AntonPieck draaiorgel. Wie verovert de laatste stoel? De prijzen zijn niet te versmaden: 1e prijs is 10 weken voor 10 euro aan boodschappen op de markt, de 2e prijs 10 weken voor 5 euro aan boodschappen en de 3e prijs is een taart.

Na dit spektakel wordt een megataart voor 100 personen aangesneden en is er voor iedereen koffie/thee of limonade. Clown Bijouxx verhoogt de feestvreugde door de kinderen te schminken en ballonnen op te blazen. En dan is het de hoogste tijd om boodschappen te doen.

Naast de vaste standhouders vindt u een aantal extra kramen, met o.a. de slager,  Horstermeer honing, pesto’s, hapjes en soepen maar ook kleine cadeauartikelen. En heeft u nog trek na de taart, dan bent u vast in voor poffertjes of een vers gebakken visje.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief