WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Meta Jacobs in R.v.T. Inovum
Loosdrecht, ma 16 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De raad van toezicht van Inovum is versterkt met mevrouw Meta Jacobs-Haagen. Zij volgt mevrouw Elske ter Veld uit Kortenhoef op die de functie sinds 2006 vervulde.

Mevrouw Jacobs-Haagen was voor de VVD wethouder Sociale Zaken in Lelystad. Haar afscheidsinterview uit 2013 van het wethouderschap staat op Omroep Flevoland.

persbericht

Nieuw lid raad van toezicht Inovum

De raad van toezicht van Inovum is versterkt met mevrouw Meta Jacobs-Haagen. Zij volgt mevrouw Elske ter Veld op die sinds november 2006 lid was van de raad van toezicht van Inovum. Meta Jacobs-Haagen is, evenals Elske ter Veld destijds, benoemd op bindende voordracht van de centrale cliëntenraad van Inovum.

Mevrouw Jacobs-Haagen heeft ruime ervaring als mantelzorger en bestuurlijke ervaring binnen de VVD, de gezondheidszorg en de openbare dienstverlening in Flevoland. Zo was zij o.a. voorzitter van de cliëntenraad van een woonzorgcentrum, voorzitter van een klachtencommissie voor cliënten en personeel en bestuurslid van een platform cliëntenraden. In de vier jaar dat zij wethouder was in Lelystad, was zij verantwoordelijk voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de maatschappelijke dienstverlening. Als politica werkte ze aan ouderenzorg die voor iedereen bereikbaar is. Zelfredzaamheid van ouderen was daarin een speerpunt. Onlangs is zij ook benoemd als lid van de raad van toezicht van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). Binnen de raad van toezicht van Inovum zal zij samen met mevrouw Mirella Minkman de commissie zorg vormen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief